APPETITTVEKKERE
kr 65 per
ØSTERS (B,SU)
Eplesidermignonette
kr 65 per
kr 279
SPEKEFAT (G,-HV, M)
Utvalg av spekeskinke fra Indre Oslo Matforedling - (servert med surdeigsbrød og smør)
kr 279
kr 290
BAKT MARGEBEN (G-HV, B,SU)
Sauterte vingårdssnegler, sherrysaus og surdeigstoast
kr 290
FORRETTER
kr 265
FERSKOST AV SAUEMELK FRA OLAVSBRÅTEN (G, MA, LA, SU)
Glaserte gulerøtter, lønnesirup, gulrotmisu, ritede mandler og havtorn
kr 265
kr 265
JOMFRUSILD (LA, F, SU, G-Hv, G-By, E)
Rød morenepotet, sjallotløk, pickles og gressløk. Garumeggeplomme
kr 265
kr 325
PANNESTEKT KAMSKJELL (G-BY, G-HV, SD, SU,)
Kamskjell garum, rå kål og ristet brioche.
kr 325
kr 275
RØKT FISKERILLETTETS (F, SP, LA, G-HV)
Grovkornet sennep, ristet surdeigsbrød
kr 275
kr 325
PÂTÉ ÉN CROÛTE (E, G-HV, LA, S, SP, SU, PI)
Postei av elg, svin og foie gras i hjemmelaget butterdeig med mostarda og pickles
kr 325
kr 320
VOL-AU-VENT (G-HV, LA, SD, F, C, M)
Skalldyrvelouté og ristet sjøkreps fylt i hjemmelaget wienerdeig.
kr 320
kr 260
OKSETARTAR (SP, E, F, SU, LA, G-RU)
Tartarsaus, sennepsfrø, Holtefjell XO, rugchips og eggeplomme
kr 260
kr 380 som hovedrett
HOVEDRETTER
kr 395
PEPPERSTEK AV PIGGSVINSOPP (G-HV, V, LA, M, SO, SU)
Glasert med sopp-shoyu, saus av fermentert paprika og valnøtt. Stekt spisskål med misosmør.
kr 395
kr 395
FISKESUPPE (G-HV, M, F, SD, B, S, SU, LA)
Surdeigskrutonger, rørosrømme, skate, anis og pastis
kr 395
kr 359
DAMPEDE BLÅSKJELL (B,LA,SU,E, SD)
Hvitvinsdampede blåskjell med fries og røkt rekemajones
kr 359
kr 299
KLIPPFISK (F, L)
I hvit portvinssaus med syltet sjøgress og potetpuré
kr 299
kr 485
BREIFLABB (F, SD, G, LA
Kapers og sjøkrepssmør. Stekt spisskål med misosmør
kr 485
kr 495
BRAISSERT OKSEBRYST (S, G-HV, LA, M, SU, SP)
Syltede plommer, pepperot, endive, Duchessepoteter
kr 495
kr 425
RØKT LAMMERIBBE (LA, SU)
Bakt eple, potetmos, pepperrot og karse
kr 425
kr 599 per pers
TØRRMODNET PORTERHOUSE STEAK (G-HV, LA, F, SO, SU)
Pommes anna, ristede sommergrønnsaker og ansjos-og kaperssmør (fra 2 gjester og opp)
kr 599 per pers
DESSERT
kr 199
MILLEFEUILLE (E, M, G-HV, LA)
Tonkakrem og karamellsaus
kr 199
kr 199
PANNA COTTA (LA, SU)
Armagnac-marinerte plommer
kr 199
kr 199
Diplomat pudding (E, LA, G-HV, PI)
Brød, Miso-karamell og pistasj
kr 199
SJOKOLADE OG ANISFONDANT (E, M, G-HV)
kr 199
kr 199
SMULDRE PAI (LA, G)
Eple og bringebær med vaniljeis
kr 199
kr 225,-
OSTETALLERKEN (LA, V, HN, G-HV, SU, SP)
Norsk honning, aprikos og nøttebrød (Legg til salat med vinaigrette +35,-)
kr 225,-
Bløtdyr (B), Egg (E), Fisk (F), Gluten (G), Hvete (G-Hv), Havre (G-Ha), Rug (G-Ru), Bygg (G-By), Pekan (Pe), Pistasj (Pi)
Spelt (G-Sp), Lupin (L), Mandler (Ma), Macadamia (Mc) Melk (M), Nøtter (N), Hasselnøtter (Hn), Valmuefrø (VF), Laktose (La)
Peanøtter (P), Selleri (S),Valnøtter (V), Sennep (Sp), Sesamfrø (Sf), Skalldyr (Sd), Soya (So), So2/Sulfitt (Su), Sopp (Mr)