
APPETITTVEKKERE
kr 60 per
ØSTERS (B,SP,SU)
Eplesidermignionette
kr 60 per
kr 275
SPEKEFAT
Utvalg av spekeskinke fra Indre Oslo Matforedling - (servert med surdeigsbrød og smør)
kr 275
kr 245
FRITERTE TORSKETUNGER (F,E,G-HV)
Majones med syltet sitron
kr 245
FORRETTER
kr 255
HVIT ASPARGES (Va, So)
Valnøtter og fermentert paprika, ramsløk
kr 255
kr 235
VISPET, RØKT TORSKEROGN (F, E, M, LA)
Med brunet smør, nedlagt eggeplomme på ristet, hjemmebakt brioche
kr 235
kr 255
JOMFRUSILD (LA,F,SU)
Potetterrine, sjallotløk, pickles og gressløk. Garumeggeplomme
kr 255
kr 305
VOL-AU-VENT (G-HV,LA,SH,F,C,M)
Skalldyrvelouté og ristet sjøkreps fylt i hjemmelaget wienerdeig.
kr 305
kr 295
BAKT MARGEBEN (Su,B, G-Hv)
Sauterte vingårdssnegler, sherrysaus og surdeigstoast
kr 295
kr 300
PÂTE ÉN CROUTE (E,G-HV,LA,S,SP,SU,PI)
Paté av elg, svin og foie gras i hjemmelaget butterdeig med mostarda og pickles
kr 300
kr 245
OKSETARTAR (SP,E,F,SU,LA,G-RY)
Tartarsaus, sennepsfrø, Holtefjell XO, rugchips og eggeplomme
kr 245
kr 365 som hovedrett
HOVEDRETTER
kr 365
GLASERT BLOMKÅL (G-H, So, Hn, E, M, Mr)
Blomkål og hasselnøttsaus, crudité, zaatar croissant
kr 365
kr 395
FISKESUPPE (G-HV,M,F,SD,B,S,SU, LA)
Skate, Surdeigskrutonger, rørosrømme, anis og pastis
kr 395
kr 345
DAMPEDE BLÅSKJELL (B,LA,SU,E, SD)
Hvitvinsdampede blåskjell med fries og husets majones
kr 345
kr 415
RISTET MAKRELLFILET (Su, F, La)
Sennepsveloute, ,grønnsaker posjert i hvitvin. Rød morene i smør og dill.
kr 415
kr 475,-
SMØRSTEKT NYRETAPP (F, S, Su, La)
Serveres med bakt beinmarg, pannestekt salat, erter, bøklingpulver, konjakk bordelaisesaus. Duchessepoteter
kr 475,-
kr 575 per pers
TØRRMODNET PORTERHOUSE STEAK (G-HV, LA,F,SO,SU)
Pommes dauphin, ristede høstgrønnsaker og ansjos-og kaperssmør (fra 2 gjester og opp)
kr 575 per pers
DESSERT
kr 195
MILLEFEUILLE (E,M,G-HV, La)
Tonkakrem og karamellsaus
kr 195
kr 195
SJOKOLADE OG ANISFONDANT
(m,e, la)
kr 195
kr 195
ARME RIDDERE BRÛLÉE (e,M,G-hv)
Creme brûlée i hjemmebakt brioche, brunost-dulce de lech
kr 195
kr 195
KALD RABARBRA CONSOMME (La, Su)
Pannacotta av hvit geitost og vanilje
kr 195
kr 195
OMELETTE NORVEGIENNE (E, M, G-HV)
Iskake med marengs flambert i Gran Marnier
kr 195
kr 215,-
OSTETALLERKEN (LA,V,HN,G-HV,SU,SP)
Norsk honning, aprikos og nøttebrød (Legg til salat med vinaigrette +35,-)
kr 215,-
Bløtdyr (B), Egg (E), Fisk (F), Gluten (G), Hvete (G-Hv), Havre (G-Ha), Rug (G-Ru), Bygg (G-By), Pekan (Pe), Pistasj (Pi)
Spelt (G-Sp), Lupin (L), Mandler (Ma), Macadamia (Mc) Melk (M), Nøtter (N), Hasselnøtter (Hn), Valmuefrø (VF), Laktose (La)
Peanøtter (P), Selleri (S),Valnøtter (V), Sennep (Sp), Sesamfrø (Sf), Skalldyr (Sd), Soya (So), So2/Sulfitt (Su), Sopp (Mr)